Політика

В Житомирській області виборча комісія не пускає на дільниці спостерігачів \"Свободи\"

8 February 2012, 10:20

7 лютого Житомирська обласна виборча комісія на своєму засіданні відмовила у допуску 39 спостерігачів від ВО «Свобода» до участі у проміжних виборах до обласної ради по Червоноармійському виборчому округу.

Таким чином обласна виборча комісія позбавляє ВО «Свобода» можливості проконтролювати хід майбутніх виборів, - повідомляє пресс-служба ВО "Свобода".

Напередодні, 6 лютого 2012 р. Червоноармійська районна виборча комісія відмовилась включити представників ВО «Свобода» до складу кількох ДВК у Червоноармійському районі.

Судячи з того, як влада боїться спостерігачів на дільницях, масові фальсифікації будуть спрямовані проти кандидата від ВО «Свобода», який лідирує на виборах до обласної ради.

«Ми звертаємося до наших партнерів по Комітету опору диктатурі- передусім Батьківщини та Фронту Змін, які на відміну від ВО «Свобода» представлені в обласній та районній виборчих комісіях, з проханням переглянути рішення цих комісій та допустити наших представників до участі у виборчому процесі»,  - зазначив голова обласної організації ВО «Свобода», кандидат у депутати обласної ради Сидір Кізін.

Житомир.Info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі