Політика

Я приїхав до Житомира не агітувати, - народний депутат від «Фронту Змін» Роман Ткач

10 February 2012, 15:47

10 лютого в Житомирі відбулась прес-конференція народного депутата України Романа Ткача та лідера Житомирської організації партії «Фронт Змін» Геннадія Зубка, на якій обговорювався стан політичної та економічної ситуації в області та в державі загалом. Особлива увага була приділена питанню довиборів до Житомирської обласної ради, які відбудуться найближчими вихідними у Червоноармійську.

«Народні депутати від «Фронту Змін» за дорученням партії та її лідера роз’їхались по різним регіонам України, щоб спільно з людьми вивчити та проаналізувати ситуацію на місцях і разом вирішити, як далі діяти напередодні наступних парламентських виборів. І сьогодні мета мого приїзду до Житомира не агітувати, а з’ясувати, які питання вас хвилюють і які шляхи вирішення цих питань ви бачите. Сьогодні я вже встиг поспілкуватися зі студентами Житомирського агроекологічного університету і мені було дуже приємно, що наша молодь проявляє активність, запитує, цікавиться. Молоді люди розуміють, що саме їм жити завтра в цій державі», - зазначив Роман Ткач.

Народний депутат звернув увагу на те, що найактуальнішим питанням на Житомирщині, та й загалом в Україні, є питання земельної реформи.

Це підтвердив і депутат Житомирської облради Геннадій Зубко.

«Вчора (9 лютого) ми зустрічалися з виборцями в Червоноармійську і пересвідчились, що людей зараз найбільше цікавить земельне питання. Люди хочуть знати, яким чином земельна реформа  вплине на них, що вона дасть людям, адже земля – це єдине, що зараз у них залишилось. Тому сьогодні у Червоноармійську треба обрати того кандидата, який буде опікуватися своїм округом, який буде займатися їхніми проблемами, буде відстоювати їх інтереси, людину, з якою вони зможуть поспілкуватися, задати питання, від якої зможуть отримати чітку і зрозумілу відповідь», - повідомив Геннадій Зубко.

Він також зазначив, що зараз треба донести до людей, що немає значення, від якої політичної сили той чи інший кандидат, важливо, щоб він розумів потреби та проблеми людей, які його обирають.

«Ми висунули свого кандидата по Червоноармійському округу Дмитра Кропачова і запропонували опозиційним силам його підтримати, що і зробила ВО «Батьківщина» та Українська Платформа. Але питання об’єднання – воно зараз лише визріває. Це не повинна бути просто угода, це повинно бути ідейне об’єднання однакових принципів та поглядів», - запевнив лідер Житомирського «Фронту Змін» Геннадій Зубко.

Щодо питань можливих фальсифікацій на виборах, то Геннадій Зубко зазначив, що на сьогоднішній день «Фронт Змін» зробив усе, що від нього залежало, щоб не допустити фальсифікації на цих виборах: «Є члени дільничної комісії, є спостерігачі, запрошені журналісти з інших регіонів, які будуть фіксувати можливі фальсифікації та порушення. Однак усе буде залежати від активності людей, я не думаю, що матимуть місце якість фальсифікації. Наше завдання прослідкувати за дотриманням законів і не допустити можливих прямих фальсифікацій».

Житомир.info
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі