Політика

В Житомирській області «Громадянська позиція» розпочала прийом партійців

20 February 2012, 10:49

Робота розпочалася після офіційної реєстрації обласної партійної організації в управлінні юстиції.

Віктор Ткачук, голова обласної організації партії:

Про старт роботи
“З моменту нашого включення в роботу був проведений аудит стану партії на Житомирщині, налагоджений контакт з усіма прихильниками, що свого часу заповнювали заявку на вступ до партії “Громадянська позиція” (http://grytsenko.com.ua/contact.html), відновлена дисципліна сплати партійних внесків тих, хто вступив до партії раніше”.

Про вимоги до партійців
“До людей, що бажають стати членом політичної сили "Громадянська позиція", організація виставляє прості і зрозумілі вимоги: ідейність, дієвість та амбітність. Ми ставимо за мету якісний склад партії, а не роздуту кількість членів партії. Не кожен прихильник стане членом партії. Тільки тоді партія буде існувати і діяти постійно, а не з’являтись під вибори”.

Про переваги
“Багато людей розчаровані бюрократією та бездіяльністю в деяких інших партіях. Нашими перевагами будуть чітка організація роботи партії та швидкість дій. Моєю особистою мрією є розбудова такої партійної структури, де кожен партієць буде, як кажуть, на своєму місці, буде займатись конкретним питанням і нести за нього відповідальність перед іншими членами команди. Досвід побудови такої роботи в рамках громадської організації в мене та інших членів команди є, потрібно тільки перенести цей формат на масштаб партії”.

Про темп роботи
“18 лютого ми проводили збори в Житомирі, 19 лютого я вже був на зборах в Бердичеві, де також вже розгортається робота. Темп буде зберігатись, на черзі інші міста Житомирської області, де вже налаштовані на активну діяльність наші прихильники та потенційні партійці.”

Про співпрацю
“Запрошую усіх прихильників Анатолія Гриценка, амбітних та дієвих людей, до спільної роботи. Телефонуйте (0412) 46 80 49 або просто пишіть на мій е-мейл gp.ztobl@gmail.com”.

Прес-служба Житомирської обласної організації політичної партії “Громадянська позиція”.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі