Політика

Під час зустрічі з житомирськими студентами Москаль назвав Євро-2012 «надутим мильним пузирем»

29 February 2012, 09:13

28 лютого до студентів Житомирського університету імені Івана Франка у гості завітав народний депутат України Геннадій Москаль.

Розпочав бесіду Геннадій Москаль зі своєї біографії. Оскільки він є адвокатом Юрія Луценка, не оминув і теми арешту та винесеного вироку колишньому міністру:«Вчора був проголошений вирок Печерського районного суду. Луценко отримав 4 роки позбавлення волі, чисто, за політичну діяльність. В нашій державі з моменту Брежнєва уже не було ні біженців, ні політичних в’язнів. На жаль, сьогодні є і біженці, і політичні ув’язнені...»

Після декількох екскурсів нардеп завершив свою думку і студенти почали плавно переходити до запитань, котрі торкались освіти, культури та релігії. Найпершим з таких питань було про рівень корупції у сфері освіти України. На що гість відповів наступним чином: «В тотально-корумпованій країні не можна знайти якийсь острівець стерильності, але такого не повинно бути. Це загальнонаціональна криза і по рівню корупції ми, на жаль, за два роки нової влади піднялись на 30 щаблів уверх, і сьогодні знаходимось по сусідству з Новою Гвінеєю..».

Впродовж зустрічі звучали питання різного калібру, на які були отримані відповіді, але коли хтось із присутніх запитав, що найбільше запам’яталось Геннадію Москалю за час незалежності України, той жартома відповів, що це був виступ «Гринджолів».

Під час своїх промов Москаль наводив студентам приклади на анекдотичних ситуаціях, що зустрічалося посмішками та безпосередньо розумінням сказаного. А питання гучного розголосу проведення в Україні Євро-2012 назвав «надутим мильним пузирем», який влада думає використати на парламентських виборах.


 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі