Політика

Лідер ВО \"Свобода\" Олег Тягнибок у Житомирі розповів про кримінальні справи та майбутні вибори

5 March 2012, 12:54

Всеукраїнське об\'єднання "Свобода", на думку його лідера Олега Тягнибока, має реальні шанси за результатами виборів пройти до Верховної Ради та утворити потужну фракцію. Про це О.Тягнибок заявив у Житомирі, - передає УКРІНФОРМ.

"Ми маємо сьогодні реальні шанси не тільки утворити через півроку фракцію в парламенті, але й задекларувати існування націоналістичної фракції у Верховній Раді", - зазначив він.

Політик упевнений, що "свободівці" увійдуть у більшість, об\'єднавшись з іншими політичними силами. "Нам Верховна Рада цікава, як майбутня більшість, а тоді можна впливати на прийняття рішень і на кадрову політику", - сказав він.

О.Тягнибок заявив, що кожна політсила, яка висуне своїх кандидатів на вибори, має взяти на себе "максимальну політичну відповідальність за відсутність майбутніх зрадників і "тушок". "Сьогодні "Свобода" може говорити про це, правдиво дивлячись кожному у вічі, оскільки із 2,5 тисяч депутатів, яких ми маємо в місцевих органах влади, немає жодної "тушки" і зрадника", - наголосив політик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі