Політика

Лідер житомирського «УДАРу» Рустам Раупов: «За 2 роки жодна обіцянка влади не була виконана»

5 March 2012, 15:11

Сьогодні, 5 березня, відбулась прес-конференція Житомирської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» щодо позиції партії до нинішньої влади, яка в лютому відмітила свою другу річницю правління.

За словами Голови Житомирської обласної організації партії Рустам Раупова, влада – це не лише посада та привілеї, у першу чергу, це -відповідальність. Кожен політик, тим більше при владі, повинен відповідати за свої слова та дії.

«Люди голосують за політиків, думаючи, що вони виконують свої обіцянки. Значення виборів якраз у тому, щоб спитати з влади, що з обіцяного виконано. В руках влади зосереджено величезний ресурс – усі державні органи перетворено в єдину «вертикаль», але отримує користь від неї вузьке коло осіб», - зауважив Рустам Раупов.

Керівництво партії наголосило на тому, що жодна обіцянка нинішніх державних керівників не виконана:
по-перше, обіцяли вирішити соціальні питання, а рівень життя катастрофічно знизився: прожитковий мінімум, який Кабмін встановив на 2012 рік, менший, ніж фактичний попереднього року. Виплати на народження дитини не тільки не зросли, як обіцяв президент, але молоді мами повинні були виходити на демонстрації, щоб отримати належне їм за законом;
по-друге, обіцяли дотримуватися норм демократії – замість цього було запущено маховик політичних репресій;
по-третє, обіцяли привести країну до кола 20 найрозвинутіших країн світу – замість цього накопичили лише борги;
вчетверте, обіцяли покращити інвестиційний клімат, запровадити податкові канікули для підприємств – замість цього влада створила податковий кодекс, який погіршив становище підприємств;
вп’яте, обіцяли подолати корупцію – натомість корумпованість лише погіршилась;
вшосте, обіцяли побудувати «дружні і взаємовигідні відносини» у всіх напрямках - замість цього бачимо погіршення відносин і з Європейським Союзом, і з Російською Федерацією.

«Нажаль, цей ряд невиконаних обіцянок має продовження. Тому, виходячи з наведеного аналізу складеної за останні два роки ситуації, а також із офіційної позиції політичної партії «УДАР Віталія Кличка», пропонуємо уважно спостерігати за реальністю, не залишатися байдужими та надавати чітку політичну оцінку діям нинішньої влади», - підкреслив Рустам Раупов.

 

Прес-служба Житомирської обласної організації Політична партія "УДАР Віталія Кличка"
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі