Політика

Петро Демчук: «Витісняти сильних лідерів – БЮТівський стиль»

20 March 2012, 08:58

Голова Житомирської обласної організації УСДП Петро Демчук коментує виключення Наталії Королевської із фракції «БЮТ-Батьківщина», вихід УСДП із Комітету опору диктатурі та проводить паралелі політичної боротьби на регіональному рівні.

«Причиною виключення лідера УСДП бютівці назвали не голосування  Наталії Королевської за включення до порядку денного проекту постанови, яка визначає план заходів із реалізації резолюції Парламентської асамблеї ради Європи. Реальною причиною є конкурентна боротьба за лідерство у БЮТі, витісняють перспективних», – говорить Петро Демчук.

 «Ми черговий раз шоковані зрадою з боку керівництва фракції БЮТ, хоча на регіональному рівні такі ситуації – непоодинокі. Це нагадало мені події  2010 року, коли безпричинно було виключено з керівництва регіонального БЮТу та обласного бюро Олега Черпіцького, Володимира Корзуна та багатьох інших партійців, які стояли у витоків формування  партії на Житомирщини. Це ті люди, які сміливо заявляли позицію партію, як інші боялися про це говорити», – зазначає житомирський усдпеківець. 

 «У нас немає спільної дороги з політиками, які працюють на розкол в опозиції, тим самим підіграючи інтригам і провокаціям. А витісняти сильних і перспективних лідерів  – це стиль та методи роботи «Батьківщини» як у центрі, так і регіональному рівні», – каже голова Житомирської обласної партійної організації УСДП Петро Демчук.

У зв\'язку з ситуацією, що склалася, УСДП заявила про вихід з Комітету опору диктатурі. «Наша партія залишається в опозиції до режиму, що діє. Ми намагаємося зробити все для оновлення політики, залучення в політику нових лідерів», – відзначив регіональних лідер  УСДП.

За словами Петра Демчука, сьогодні перед громадянським суспільством стоять такі завдання: об’єднатися та мобілізувати всі сили протистояння некомпетентним і нечесним політикам.

Прес-служба Житомирської обласної організації УСДП

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі