Політика

У Житомирі Євген Суслов повідомив про наміри партії «Україна – Вперед!» об’єднуватися з громадськими організаціями

22 March 2012, 16:57

22 березня в Житомирі відбулася прес-конференція народного депутата Верховної Ради Євгена Суслова.

На прес-конференції обговорювались останні події, пов’язані з виходом Української соціал-демократичної партії зі складу фракції БЮТ.

«Вчора, 21 березня, в Києві відбувся великий форум громадських організацій, на якому обговорювалась можливість співпраці з нашою політичною силою. Громадські лідери висловили бажання приєднатись до нашої політичної сили, щоб мати можливість впливати на ситуацію в державі. Ними було запропоновано дві позиції, перша з яких стосувалася зміни назви партії, в іншій йшла мова про засади формування списків кандидатів», - зазначив Євген Суслов.

Депутат Верховної Ради також повідомив про перейменування Української соціал-демократичної партії.

«Після форуму відбувся 9-й з’їзд УСДП, на якому мої однопартійці підтримали ініціативу громадських лідерів та прийняли рішення змінити назву нашої партії на партію Наталії Королевської «Україна – Вперед!». Я вважаю, що вчора відбувся перший крок до об’єднання з громадськими організаціями і створення нової потужної політичної сили. Сподіваюсь, що це дозволить привести в українську політику нових людей, які мають бажання, мають можливості та знають, як змінити ситуацію в державі», - розповів Євген Суслов.

Народний депутат також зазначив, що нині перед партією «Україна – Вперед!» стоїть важлива задача – об’єднати активних, ініціативних, амбітних людей, які б розуміли, що зараз саме час брати на себе відповідальність та міняти ситуацію.

«Щоб мати змогу пропонувати нові ідеї розвитку та реалізовувати свої наміри, зараз необхідно об’єднувати зусилля. Вчора на форумі було видно, що це розуміють і підприємці, і фермери, і афганці, чорнобильці і шахтарі. Головне, що в партії повинна бути чітка, прозора і зрозуміла мапа наших кроків. Усі, хто матиме бажання приєднатися до нас, повинні розуміти та знати, яким чином ми плануємо реалізовувати нашу політику найближчим часом», - зауважив Євген Суслов.

Житомир.info

 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі