Політика

Депутат Верховної Ради Євген Суслов розповів про житомирських кандидатів на парламентські вибори від партії «Україна – Вперед!»

23 March 2012, 10:19

22 березня в Житомирі на прес-конференції депутат Верховної Ради (партія Наталії Королевської «Україна – Вперед!») Євген Суслов розповів про плани партії щодо участі у виборах по мажоритарних округах на Житомирщині.

«Ми зараз знаходимось на етапі розробки та обговорення основних принципів відбору кандидатів. Можу лише сказати, що по місту Житомиру від нашої політичної сили уже є кандидат. Це Грабар Іван Григорович, його кандидатура була запропонована однопартійцями. Щодо усіх інших кандидатів, можу запевнити, що обговорення та сповіщення буде відкритим і публічним. Ми не закрите акціонерне товариство – ми відкриті для всіх і готові до співпраці», - зазначив Євген Суслов.

На Житомирщині є 6 мажоритарних округів, але партія Наталії Королевської «Україна – Вперед!» не збирається висувати своїх кандидатів на всіх округах, - повідомив Євген Суслов.

«Нас цікавить не кількість, а якість. Ми хотіли б бачити у наших лавах принципових, амбітних людей, які будуть не лише йти до кінця та перемагати, а й надалі відстоюватимуть ідеї та позиції нашої партії. Щоб змінити щось в державі, потрібно боротися не за особисті амбіції, а за змогу впливати на прийняття рішень та впроваджувати ті програми, які дозволять покращити ситуацію», - зазначив Євген Суслов.

Народний депутат України також зауважив, що в Житомирі та області є люди, які бажають та мають можливість показати новий підхід до політичної роботи, до відстоювання інтересів наших громадян.

«Я переконаний, що найближчим часом житомиряни зможуть побачити та оцінити активну роботу моїх однопартійців в конкретних справах», - висловив свої сподівання Євген Суслов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі