Політика

Завдяки зусиллям «Фронту змін» мешканці Червоноармійська Житомирської області питимуть якісну воду

28 March 2012, 17:35

 За наполяганням «Фронту Змін» в ході сьогоднішньої сесії Червоноармійської районної ради було спрямовано 400 тисяч гривень на побудову станції знезалізнення води для мешканців селища Червоноармійськ Житомирської області.

 «У Червоноармійську в питній воді вміст заліза перевищує норму у 4-5 разів. Про це свідчать висновки санстанції. Інформацію підтверджує керівництво водоканалу. Медики констатують, що таке порушення норм вмісту заліза у питній воді провокує ряд захворювань у людей починаючи від звичайного запаморочення і до онкохвороб. На сполох б’ють вихователі дитячих саків, адже саме таку шкідливу воду змалку вживають діти. Тому, за багаточисленними зверненнями жителів Червоноармійська ми наполягли на спрямуванні коштів на побудову станції знезалізнення води», - розповідає проблематику ситуації в Червоноармійську депутат Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Дмитро Кропачов.

 За його словами, потреба в коштах складає 850 тисяч гривень. На черговій сесії райради, незважаючи на протидію провладних депутатів,  спільними зусиллями опозиційних депутатів від партій «Фронт Змін», «Батьківщина», «Свобода», «Українська платформа» з коштів державної субвенції на розвиток території Червоноармійського району було спрямовано 400 тисяч гривень на побудову у містечку станції знезалізненя води.

 «Ці гроші дадуть змогу найближчим часом вже розпочати будівництво станції. Решту планується виділити до кінця року із залишків коштів по тендерах. Червоноармійськ вперше за десятки років отримає якісну питну воду», - підсумував сказане Дмитро Кропачов

Прес-служба "Фронту змін"

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі