Політика

Депутат облради подарував поштарям новенькі велосипеди та сумки

4 April 2012, 18:05

Нові поштарські сумки та велосипеди закупив для листонош Житомирщини депутат обласної ради Віктор Развадовський. Вже отримали у подарунок такі необхідні для роботи речі дев’ятеро поштарів Житомирського району. 

Вести розмову про те, що праця листоноші відповідальна, важка і небезпечна – це марнувати час на очевидні речі. Адже у сучасних реаліях тільки від них залежить не лише доставляння адресатам поштової кореспонденції (листів, телеграм, газет, часописів, бандеролей, посилок…), а й пенсій та допомог соціального значення. Крім цього, у населених пунктах, де немає магазину, вони забезпечують людей ще й найрізноманітнішими продуктовими та продовольчими товарами. Відтак, їх з нетерпінням очікують практично у кожному сільському дворі.

Працюють поштарі майже без вихідних і за будь-яких погодних умов. Протягом дня доводиться «намотати» не один десяток кілометрів. У сніг та дощ, до того ж, не просто захистити від вологи паперову кореспонденцію.

Зважаючи на вказані проблемні обставини, з метою полегшення умов праці листонош, дякуючи депутату Житомирської обласної ради Віктору Развадовському, поштовикам області було передано 425 водостійких кореспондентських сумок та 80 велосипедів. 2 квітня поточного року, перед початком виробничої наради, їх власниками вже стали 9 листонош Житомирського району. З цим їх і вітаю, та приєднуюся до побажань добрих новин адресатам поштової кореспонденції.

Андрій Дворенко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі