Політика

Віктор Развадовський допоміг пограбованій школі у Житомирському районі

10 April 2012, 16:12

Неприємна подія трапилася на передодні Нового 2012 року в селі Кам’янка Житомирського району: 30 грудня минулого року досі невідомо ким у цьому населеному пункті були пограбовані школа, медпункт та сільська рада.

Зокрема, з приміщення Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, у якій навчається 63 учні, зникли два комп’ютерні монітори, дві клавіатури та дві комп’ютерні миші. Цим було створено відчутну перешкоду на шляху освоєння школярами навчальної програми. Про високу фаховість педагогів даного освітнього закладу та належний рівень у ньому навчання, а відтак і знань дітей красномовно свідчить успіх місцевого відмінника Дмитра Коваленка на районних (два перші та одне друге місце) та обласній (друге місце) предметних олімпіадах.

«З надією виправлення ситуації, ми без вагань звернулися до депутата Житомирської обласної ради Віктора Йосиповича Развадовського з проханням придбати для нас, на заміну викраденій, комп’ютерну техніку, - говорить директор школи М.О.Вижак. - Крім цього ми повідомили його про нагальну потребу у заміні газової плити шкільної їдальні, оскільки наявна прийшла в непридатний для використання стан. І ось сьогодні, як бачимо, народний обранець, позитивно відгукнувся на наші клопотання, придбавши для школи все, що ми просили». Далі Марія Олександрівна, яка 30-ть років очолює педагогічний колектив школи, не скупилася на щирі слова вдячності на адресу депутата, благодійника.

Остап РУНІН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі