Політика

У Житомирі «Фронт Змін» запрошує молодь взяти участь в благодійному проекті «Понеділок, що надихає»

11 April 2012, 11:57

У Житомирі «Фронт Змін» започаткував просвітницький благодійний молодіжний проект «Понеділок, що надихає». В рамках проекту молодь зможе щопонеділка в кінотеатрі «Україна» переглядати два фільми: один знятий житомирянами, інший - зі світової класики кіно. Вартість квитка символічна – 5 гривень. Гроші від продажу квитків будуть спрямовувати на проведення благодійних заходів.

Перша зустріч відбулась за переглядом документального фільму житомирського талановитого режисера Дмитра Голумбевського «Натхненні Житомиром» та фільму зі скарбниці світового кінематографа «У погоні за щастям». Вечір кіно для молоді зібрав у кінотеатрі «Україна» майже 250 житомирян.

«Ми з радістю надихатимемо вас на нові звершення та наповнюватимемо ваші серця любов’ю та повагою до нашого міста і його мешканців!», - говорять у зверненні до житомирян учасники та організатори проекту, а ними є молодіжне крило «Фронту Змін», громадська організація «Наш дім», студія «Ц-ТВ» і талановита активна молодь Житомирщини.

«Суть проекту в тому, щоб за переглядами фільмів зібрати для спілкування молодь. Дати можливість молодим житомирянам змістовно проводити свій вільний час, знайомитися з цікавими людьми-житомирянами і на прикладі таких же молодих, але вже відомих і успішних житомирян, набувати впевненості в собі і вибудовувати свій успіх у житті», - говорить про проект його ініціатор та ідейний натхненник, депутат Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Сергій Сухомлин.

«Понеділок, що надихає» - це вечір знайомства з цікавими успішними житомирянами, перегляд класики світового кінематографу, унікальна можливість побачити фільм молодого житомирського режисера», - говорить керівник молодіжного крила «Фронту Змін» Ольга Фаріон.

За її словами, цього понеділка перегляд фільмів пройшов з аншлагом. Зустріч отримала теплі та позитивні відгуки житомирян. В кінотеатрі «Україна» дивились фільм молодого талановитого та успішного житомирського режисера Дмитра Голумбевського «Натхненні Житомиром» та знайомились з його шести учасниками – молодими талановитими житомирянами: хореографом Ольгою Тихончук, композитором Александром Минаевим, диджеєм Кирилом Толоком, художницею Дарією Пастернак, співачкою Алісою Шакор та оператором Іваном Квашею. Завершував вечір перегляд кінострічки – шедевру світового кінематографа «У погоні за щастям».



«Відтепер, щопонеділка чекаємо на вас у кінотеатрі «Україна»! Вартість квитка – символічна – 5 гривень. Зібрані кошти будуть спрямовані на проведення благодійних заходів у Житомирі», - звертається до молоді Ольга Фаріон.

Також, Ольга запросила всіх успішних талановитих та креативних житомирян, що можуть і хочуть представити широкому загалу свій талант та поділитися історією власного успіху, стати героями «Понеділка, що надихає».

Запрошення на вечір розповсюджуються активістами молодіжки «Фронту Змін» у Житомирських університетах. Дізнатися більше та отримати відповідь на запитання можна, написавши за адресами:
http://vk.com/molodzminzt
 або
molodzazminu@ukr.net

Контактні особи в університетах:

ЖДУ ім. Івана Франка:
•    Анна Першко –         093 433 0346
•    Олексій Андріюк –     093 990 0251
•    Дмитро Голумбевський -     068 903 6080

Житомирський державний технологічний університет:
•    Іван Беспальчук –     093 231 9498
•    Костя Бондарчук –    067 282 1062
•    Катерина Коцюба –    096 736 8645
•    Вікторія Вінцевич –     093 182 0375

Житомирський національний агроекологічний університет:
•    Віка Дембіцька -         093 547 0122

Прес-служба Житомирської організації партії «Фронт Змін»
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі