Політика

Житомирська молодіжка «Фронту Змін» влаштувала творчий майстер-клас для вихованців інтернату

13 April 2012, 14:26

Активісти молодіжки «Фронту Змін» Житомирщини в рамках акції «Понеділок, що надихає» відвідали з дружнім візитом вихованців Тетерівського будинку-інтернату.

«В тетерівському інтернаті виховується 87 діток віком від 5 років. Це діти з обмеженими можливостями - вони навчаються за особливою програмою, де велика увага приділяється творчій реабілітації. Ці діти особливо раді гостям», - розповідає про підопічних молодих фронтовиків координатор молодіжного крила «Фронту Змін» Житомирщини Ольга Фаріон.

Волонтери завітали до Тетерівки з подарунками. Команда з 26 дівчат та хлопців подарувала дітям розвиваючі іграшки та канцелярське приладдя, фарби, пензлі, кольоровий папір, альбоми для творчості, а головне - частинку своєї уваги та душевного тепла. Важливо, що всі подарунки придбано на 1160 гривень, які було зібрано від першого показу фільмів в кінотеатрі «Україна» в рамках акції «Понеділок, що надихає». Використовуючи нове приладдя, молодь разом з вихованцями школи малювали, робили аплікації, спілкувалися.

«Нам сподобалася завзятість та оптимістичний настрій дітей, їх бажання бути задіяними у творчих справах. Тільки дитина вміє бачити диво, не шукаючи його навмисно. Для неї диво - це світ, в якому вона живе. Сьогодні ми робили маленьке диво разом. Творчість – це неймовірна краса і ліки від нудьги, і могутня єднаюча сила», - ділиться враженнями Ольга Фаріон.

За словами Ольги Фаріон, найбільше дітям сподобалося малювати пальцями та долонями.

«Дуже приємно, що молодь відгукується на такі заходи. Нам дуже допомогли світлі та по справжньому добрі дівчата з педагогічного факультету ЖДУ імені Івана Франка. А наші хлопці показали себе надзвичайно чуйними - такими ми раніше їх ніколи не знали», - дякує волонтерам Ольга Фаріон і повідомляє, що новостворені волонтерами та дітьми роботи вже передано на виставку в кінотеатр «Україна».

Ці роботи візьмуть участь в благодійному аукціоні «Фронту Змін» для Тетерівської школи-інтернату, який відбудеться об 11:00 в суботу, 14 квітня, під патронатом депутатів Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Геннадія Зубка та Сергія Сухомлина.


Прес-служба Житомирської організації політичної партії «Фронт Змін»
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі