Політика

Павло Жебрівський збирається йти на вибори до Верховної Ради по мажоритарному округу в Житомирській області

19 April 2012, 12:11

Народний депутат України, лідер політичної партії Українська платформа «Собор» Павло Жебрівський збирається брати участь у майбутніх виборах до парламенту по мажоритарному округу з центром у місті Бердичеві.

Про це депутат повідомив 17 квітня в селищі Ружин Житомирської області під час своєї зустрічі з працівниками місцевої лікарні.

«Майбутні вибори до парламенту будуть проходити по змішаній пропорційно-мажоритарній системі, так, як це відбувалося в 2002 році. Поки що округи не розподілені, але, скоріш за все, наш округ залишиться без змін – тобто Ружинський район разом з Бердичівським, Попільнянським та Андрушівським районами буде відноситись до мажоритарного округу з центром в Бердичеві. Щодо мене особисто, то я прийняв рішення, що буду балотуватися по цьому округу. Вибори ще не стартували, тобто висунення кандидатів ще не розпочалось, але таке рішення мною уже прийнято, і я маю намір боротися за вподобання жителів вказаних районів», - повідомив Павло Жебрівський.

Народний депутат також висловив подяку ружинчанам за підтримку його кандидатури на виборах у 2002 році.

«Я думаю, що якась трохи віддяка за вашу довіру від мене була. Трохи займалися газифікацією, трохи пробували покращити дороги. Але тут потрібна, перш за все, спільна робота з керівництвом району. Щоб щось реально можна було зробити чи допомогти, повинна бути заявка з району. Я не збираюся афішувати, що це я допоміг чи завдяки моїй політичній силі, але щоб знати, що треба зробити, необхідно мати список тих пунктів, які потребують покращення. Без такого чіткого запиту я нічого не можу зініціювати в бюджетному комітеті. Поки що такого запиту від Ружина не надходило і це є проблемою. Без співпраці важко що-небудь зробити, але, чесно кажучи, дуже хочеться», - наголосив Павло Жебрівський.

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі