Політика

Проект «Понеділок, що надихає» від житомирської молодіжки «Фронту Змін» триває: активісти відвідали школу-інтернат

23 April 2012, 14:10

У рамках проекту «Фронту Змін» «Понеділок, що надихає», 20 квітня активісти молодіжного крила партії провели черговий благодійний захід. Цього разу 20 небайдужих молодих людей відвідали Житомирську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат, у якій навчаються діти з обмеженими можливостями. 

«У ході зустрічі педагоги розповіли молоді про історію та сьогодення навчального закладу. Підкреслили, що у школі дітей навчають за допомогою творчості, а особливу увагу приділяють трудовій діяльності учнів», - розповідає про візит до школи-інтернату координатор молодіжного крила «Фронту Змін» Ольга Фаріон.  

За її словами, саме тому для вихованців цього закладу організатори проекту «Понеділок, що надихає» на всі кошти – 1223 гривні, зібрані від продажу квитків у кінотеатрі «Україна» на фільм Мімі Ледера «Заплати іншому», закупили розвиваючі іграшки та матеріали для занять творчістю. Але, як зазначила молодь, «головне не лише привезти подарунки, а й подарувати частину душевного тепла тим, для кого це життєво важливо».

«Ми дякуємо всім, хто долучився до нашої благодійної справи, і запрошуємо житомирян приєднуватися до наступних акцій. Пам’ятайте, увечері щопонеділка, перебуваючи у залі й переглядаючи цікавий фільм в кінотеатрі «Україна», ви вже збільшите кількість добра у світі», - звертається до житомирян організатор проекту голова Житомирської обласної організації «Фронту Змін» Геннадій Зубко.

Нагадаємо, акція «Понеділок, що надихає» стартувала 9 квітня 2012 року. Захід проходить під патронатом депутатів Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Геннадія Зубка та Сергія Сухомлина.  Відтепер щопонеділка в кінотеатрі «Україна» проходитимуть вечори для молоді. В рамках заходу відбуватимуться зустрічі з цікавими, талановитими, успішними і відомими житомирянами та будуть демонструватись два фільми: один про успішних житомирян, інший з класики світового кіно. Ціна квитка символічна – 5 гривень. Усі отримані кошти організатори витрачатимуть на проведення благодійних заходів. Запрошення на вечір розповсюджуються активістами молодіжки «Фронту Змін» у Житомирських університетах. Дізнатися більше та отримати відповідь на запитання можна, написавши за адресами:

http://vk.com/molodzminzt  або molodzazminu@ukr.net

 

 Контактні особи в університетах:

 ЖДУ ім. Івана Франка:

 • Анна Першко – 093 433 0346

 • Олексій Андріюк – 093 990 0251

 • Дмитро Голумбевський - 068 903 6080

 Житомирський державний технологічний університет:

 • Іван Беспальчук – 093 231 9498

 • Костя Бондарчук – 067 282 1062

 • Катерина Коцюба – 096 736 8645

 • Вікторія Вінцевич – 093 182 0375

Прес-служба Житомирської організації політичної партії "Фронт Змін"

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі