Політика

В Житомирі молодіжка «Фронту Змін» перетворила звичайний день на свято для дітей з багатодітних сімей та сиріт

28 April 2012, 15:07

 У рамках просвітницького проекту Житомирської обласної організації  «Фронту Змін»  «Понеділок, що надихає» його організатори  запросили 20 дітей сиріт та дітей з багатодітних родин провести день разом за спілкуванням у одному з міських центрів для дітей. 

 «На атракціонах діти швидко познайомились і нам вдалося влаштувати справжній феєрверк емоцій для наймолодших учасників проекту «Понеділок, що надихає», - ділиться враженнями від знайомства з багатодітними родинами  Богомер, Верпек, Яценко координатор житомирського молодіжного крила партії Ольга Фаріон.  

 За словами волонтерів «Фронту Змін», що постійно організовують та реалізують благодійні заходи, «батути, машинки, потяги сподобалися всім діткам! Не кричав від захвату тільки наймолодший одномісячний Михайлик, що прийшов разом з восьма своїми братика та сестричками».

«Вкотре дякую  активній небайдужій молоді за ініціативу та власний внесок в організацію, а також уважному дбайливому персоналу ТЦ «Глобал», - говорить організатор події Ольга Фаріон і запрошує житомирян і надалі долучатися та проекту «Понеділок, що надихає».

 Нагадаємо, просвітницький проект «Понеділок, що надихає» проходить під патронатом депутатів від «Фронту Змін» Геннадія Зубка та Сергія Сухомлина. Суть проекту - дати можливість молоді знайомитись між собою та спілкуватись з талановитими успішними житомирянами. Крім того, кожного понеділка всі бажаючі в рамках проекту можуть переглянути в кінотеатрі «Україна» два фільми: один про успішних житомирян, інший  з класики кінематографу. Вартість квитка символічна - 5 гривень. Всі зібрані кошти спрямовуються на благодійність. Саме за зібрані у понеділок 23 квітня 1160 гривень організатори проекту запросили дітей до ТЦ «Глобал» та придбали необхідний інвентар для прибирання Соколовського кар\'єру на Крошні. Позитивно, що ТЦ «Глобал»  проникся роботою волонтерів й додав до організації свята для 20 дітей свій вагомий внесок.

Прес-служба "Фронту змін"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі