Політика

«Бій за Україну». Делегати Житомирської організації партії «УДАР Віталія Кличка» на Всеукраїнському з’їзді

1 May 2012, 13:55

Житомирська обласна організація Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» відвідала ІХ Всеукраїнський З’їзд партії

27 делегатів від Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом Голови обласної організації, члена Політради партії Рустама Раупова відвідали ІХ Всеукраїнський З’їзд партії, який пройшов 27 квітня у місті Запоріжжі.

На З’їзді була визначена низка край важливих питань щодо подальшої роботи партії, а саме, стратегія, з якою політична сила братиме участь у виборах, узгодження критеріїв, за якими відбиратимуться кандидати у народні депутати від «УДАРу», а також створення Молодіжного крила партії.

Також, учасники з’їзду обговорили питання співпраці з учасниками громадянського руху «Чесно» та ініціаторами кампанії «Фільтруй Раду!».

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко виступив перед учасниками та гостями партійного з’їзду. У своїй промові політик підбив підсумки діяльності партії та окреслив пріоритети на майбутнє.

Це, зокрема, боротьба із всеохоплюючою корупцією, яка стримує розвиток країни та веде до бідності, це наближення стандартів життя  до європейських стандартів, це інтеграція  України у євроспільноту, постійний діалог із суспільством, розбудова конкурентної економіки, рівні права для бізнесу, спрощення системи оподаткування, докорінне оновлення судової та правоохоронної систем, підтримка гуманітарної сфери тощо.

Для виконання цих завдань партія висуватиме своїх представників на вибори до Верховної Ради України, які відбудуться у жовтні – щоб змінити владу і у складі нової, демократичної команди здійснити в Україні необхідні перетворення.

«Це бій за Україну, який ми ЗОБОВ\'ЯЗАНІ виграти! Перемога потребує зусиль кожного. Не дамо владі вкрасти наші голоси. Не продаваймо майбутнє України за гречку чи цукерки. Прийдіть на вибори, проголосуйте за своє майбутнє і не дайте його вкрасти!» - закликав Віталій Кличко.

Учасники З’їзду розглянули усі питання порядку денного, зокрема, підтримали стратегію виборчої кампанії. Документом передбачається, що політична сила братиме участь у перегонах самостійно, у відносинах із іншими опозиційними силами дотримуватиметься принципу непоборення.

Делегати наголошують, що єдиний опонент демократичних сил – це нинішня влада, відповідно, у наступному складі ВР партія не створюватиме альянсів з Партією регіонів, натомість увійде до коаліції демократичних сил.

Учасники з’їзду визначили критерії, за якими будуть добиратися усі кандидати в народні депутати України від партії «УДАР». Так, кожен представник партії, щоб стати кандидатом, повинен довести свою відповідність критеріям. Серед яких, зокрема, відсутність фактів порушень прав і свобод людини, непричетність до корупційних дій, прозорість задекларованих доходів та майна та їх відповідність способу життя, незмінність політичної позиції відповідно до волевиявлення виборців. Також кандидати повинні підтвердити свою готовність особисто голосувати у парламенті, а також брати участь у засіданнях ВР та у роботі парламентських комітетів.

Особливу увагу «УДАР» приділяє роботі із молоддю – надією України. Для того, щоб підвищити організаційний рівень співпраці з молодіжними організаціями, щоб зробити спілкування із молодими людьми більш інтенсивним, у партії створено Молодіжне крило «УДАРу».

Звернення до громадян України

Дорогі співгромадяни!

Час настав! Час змін. Ми починаємо бій. Бій за Україну. Бій за нашу гідність.

Без глибоких, системних перетворень Україна ніколи не вибереться із зубожіння. Часу чекати, що країну змінить хтось інший, уже немає.

Багатство і єдина надія України – це її громадяни. Кожен голос, дія кожного є вирішальними.

Кожен, хто хоче гідного і забезпеченого майбутнього для себе і своїх дітей, здобутого чесною працею – наш союзник.

Ми повинні разом завдати удару по корупції, безвідповідальності, бездарності, які правлять бал у нашій країні. Це вдалося нашим сусідам у Східній і Центральній Європі, в країнах Балтії, в Грузії. Воля до змін, знання шляху і команда однодумців – це формула перемоги, яка вирвала ці країни з болота.

Ми розраховуємо на вашу довіру і не дозволимо підірвати нашу репутацію. Ми готові нести відповідальність за перетворення, необхідні для країни.

Перший раунд бою – це зміна влади. Ми повинні виграти цьогорічні парламентські вибори. Для перемоги важлива участь кожного.

Пам’ятайте, що гідність і право вибору не продаються. Не віддавайте своє майбутнє в обмін на подачки, оплачені з вашої ж кишені.

Прийдіть на вибори і проголосуйте за країну, яку не соромно залишити своїм дітям.

Разом – ми здатні змінити країну!

Час настав!

Політична партія «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка»

Прес-служба Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі