Політика

Житомирська молодіжка «Фронту Змін» вивезла з Соколовського кар’єру 114 мішків сміття

3 May 2012, 09:30

 В рамках просвітницького проекту «Фронту Змін» «Понеділок, що надихає», 28 квітня двадцять п’ять активістів молодіжного крила «Фронту Змін» Житомирщини організували прибирання Соколовського кар’єру, звідки вивезли 114 мішків сміття.

 «Після перегляду у кінотеатрі «Україна» стрічки «Номе: зустріч з планетою» в рамках проекту «Понеділок, що надихає» активісти молодіжки «Фронту Змін» вирішили зробити власний внесок у збереження чистого довкілля. Під лозунгом «Приходь, сміття збирай, в чистоті відпочивай!» ми оголосили 28 квітня - днем прибирання Соколовського кар\'єру, що у Житомирі на Крошні, який катастрофічно завалений сміттям», - розповідає організатор заходу Ольга Фаріон.

 За її словами, прибирати кар’єр у суботу прийшло  25 членів молодіжки, до прибирання також долучились молоді люди, що мешкають на Крошні. Найактивніші отримали в подарунок еко-рюкзаки.

 «Робота важка, ми зібрали та вивезли 114 мішків сміття, переважно пластикових та скляних пляшок.  Вимагаємо від міської ради організувати належне прибирання прилеглої території та поставити контейнер для сміття на в\'їзді до кар\'єру», - говорить координатор молодіжного крила партії Ольга Фаріон.

 Із частини зібраного сміття, молодь зробила скульптуру, щоб показати праобраз людини, що бездумно і безвідповідально засмічує природу.

 Прес-служба «Фронту Змін»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі