Політика

Віктор Развадовський: «Нехай переможе сильніший!»

7 May 2012, 09:28

Якщо на рівні майстрів по футболу Житомирщині останнім часом похвалитися особливо нічим, то з масовістю серед любительських команд, здається, усе складається таки досить непогано. Зокрема, до таких висновків підштовхує урочисте відкриття футбольного сезону Житомирського району, що відбулося 6 травня поточного року на стадіоні «Танкіст» смт Новогуйвинське.

Цьогоріч футбольні команди аматорів району змагатимуться у двох лігах: 12 – у вищій та 16 – у першій. Однак, це не єдина прогресивна новинка сезону. Віктор Развадовський, як відомо, багато літ активно сприяє розвитку фізичної культури на Житомирщині. Відгукнувся він і на звернення Житомирської районної федерації футболу, надавши посильну фінансову підтримку в організації змагань. Відтак, завдячуючи йому, у поточному році команди-переможці найпевніше будуть відзначені і матеріально. Народний обранець через помічника-референта побажав футболістам та глядачам видовищної гри, радісних емоцій під час свята здоров’я і сили та дотримання правил Fair Play, зауваживши при цьому: «Нехай переможе сильніший!»

Зважаючи на те, що довгоочікувана радісна подія відбувалася напередодні 9 травня, Віктор Развадовський привітав з Днем Перемоги над фашистською Німеччиною всіх земляків, найперше ветеранів війни, оскільки вони, ризикуючи власним життям, виборюючи для нас волю і мир, віддали найдорожче – найкращі роки, здоров’я. Віктор Йосипович побажав усім мирного неба, особистого щастя, довгого віку, бадьорості духу, толерантності та гідного людини буття!

Справжньою окрасою початку турніру стали показові виступи з боротьби представників спортивної молоді селища Новогуйвинське. До речі, борцівське килимове покриття, на прохання місцевої ініціативної групи, з метою заохочення сільського підростаючого покоління до здорового способу життя, напередодні територіальній громаді теж подарував Віктор Развадовський.

Завершилася офіційна частина заходу прекрасною вокальною програмою від юних представниць Новогуйвинського будинку культури.

 Остап РУНІН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі