Політика

Ветеран війни з Житомирського району Іван Парфенюк напередодні Дня Перемоги приймав гостей

8 May 2012, 11:48

Вже багато років ми вшановуємо людей, які захищали та віддавали своє життя за рідну землю, за рідний край.

З року в рік діти, онуки та правнуки вітають своїх дідусів та бабусь з Днем Великої перемоги. Традицією для багатьох родин є саме перед цим святом приїжджати до стареньких, вітати їх та із безмежною вдячністю дивитися в очі, які багато років назад бачили страшні картини війни.

В цей день віддати шану за важку перемогу та втілити свій людський обов’язок вирішили члени Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом Голови обласної організації партії Рустамом  Рауповим разом із Молодіжним крилом партії.

Ударівці завітали з квітами та цінними подарунками до родини ветерана війни, мешканця села Тетерівка Житомирського районну Парфенюка Івана Васильовича, якій нещодавно відсвяткував свій 88-мий день народження.

Гостям було надзвичайно цікаво почути розповіді господаря про виснажливі фронтові дні 1942-1945–х років, історії про тяжку боротьбу та маленькі кроки, які нарешті привели до великої перемоги: «Почувши довгоочікувану звістку про перемогу, я та мої товариші не змогли втримати сльози радості та крику щастя адже кожного дня, в кожному з нас жевріла надія почути ці слова», - згадує Іван Васильович.

Справжня домашня атмосфера, з якою зустріли гостей, панувала під час зустрічі: пісні про перемогу, перегляд старих  фотокарток, сльози та сміх – все це дало змогу відчути справжню ціну цієї великої перемоги.

Рустам Раупов висловив сердечну подяку ветерану і зауважив: «Я як офіцер запасу не зі слів та картинок знаю, що таке військові будні. Мої діди воювали за гідність рідної землі. Тому для мене велика честь привітати особисто вас та інших ветеранів зі святом Великої перемоги і побажати міцного здоров’я, добра та мирного неба».

Також, з нагоди дня 67-ї річниці Перемоги Рустам Раупов вже котрий рік поспіль не оминає своєю підтримкою і ветеранів селища Новогуйвинськ, надаючи їм  та їх родинам спонсорську допомогу.

Прес-служба Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі