Політика

Житомирські лідери опозиційних партій 9 травня вітали ветеранів і «дітей війни»

9 May 2012, 15:22

9 травня, перед початком урочистої ходи до монументу Слави, керівники опозиційних сил Житомирської області привітали ветеранів і усіх житомирян зі святом Перемоги.

«Ми хотіли б привітати наших шановних ветеранів зі святом Великої Перемоги, побажати їм щастя, міцного здоров’я, віддати їм вдячність за те, що вони нам повернули горду, відбудовану Україну. Хотілося б, щоб вони цей день прожили разом з нами, зі святом у душі, з правнуками, побачили краще майбутнє України», - сказав лідер Житомирської обласної організації політичної партії «Фронт Змін» Геннадій Зубко.

Лідер житомирського «Фронту Змін» також привітав «дітей війни», які відбудовували країну у важкі повоєнні роки.

«Подвиг ветеранів потрібен для молодих поколінь, які, на жаль, сьогодні не так багато знають про цю війну. Навіть зі шкільної програми діти мало можуть дізнатися про ту страшну війну, яка показала силу і дух наших людей», - сказав голова фракції ВО «Батьківщина» у Житомирській облраді Віталій Француз.

Депутат ВО «Батьківщина» привітав усіх зі святом Перемоги і побажав, щоб про війну лише чули і згадували, щоб люди працювали на єднання, на розбудову і на мирне життя.

До речі, 9 травні у святковій колонні не було партійних прапорів ні «Фронту Змін», ні «Батьківщини». Дві опозиційні партії вирішили на День Перемоги йти під державними прапорами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі