Політика

Жителі Коростенщини хочуть, щоб у майбутньому парламенті їхні інтереси відстоював Юрій Рудченко

14 May 2012, 15:14

Днями у Коростенських друкованих виданнях було оприлюднено звернення мешканців меленівської громади до всіх представників древлянської землі з закликом делегувати і підтримати на майбутніх виборах до Верховної ради України Юрія Рудченка. Текст звернення:

«Наближаються вибори до Верховної ради України. Ми певні, що кандидатів до найвищого представницького органу України від Коростенського округу буде доволі. Мабуть, це ознака демократії, а з іншого боку – кількість не означає якість. Переконані, що серед кандидатів будуть і маловідомі нам особи, не пов’язані з древлянським краєм ані кровними узами, ані долею. Відтак наші болючі проблеми їх мало турбуватимуть. Нагадаємо, що ми це вже неодноразово проходили, тому не хочеться наступати на ті самі граблі.

Україна – молода держава, і її майбутнє – в руках молодих. Ми давно стежимо за діяльністю депутата Коростенської районної ради від нашої територіальної громади Ю. М. Рудченка. Справа не тільки в тій значній допомозі, яку він надає місцевим установам. Юрій Миколайович, незважаючи на свій молодий вік, добре знає гіркий смак життя, бо виріс у трудовій сільській родині, де шанувались чесна праця  і добропорядність. З ним легко і приємно спілкуватися, бо доступний і щирий. Він однаково глибоко розуміє і ветерана, і школяра, і господаря.

Ми не перехвалюємо заради реклами, а кажемо те, що є. ми нікому не нав’язуємо свою думку, а розповідаємо про людину, котра сподобалась нашій громаді. Так історично склалося, що меленівці віддавна були вимогливі, однак вони мали нагоду переконатися, що Юрій Миколайович душею і серцем прикипів до поліської землі та її жителів. Бракує досвіду? А може, це і добре, що він не навчився популізму, роздавати пустопорожні обіцянки, зарозуміло і гордовито вести себе. Він перед нами такий, як є: безпосередній, відвертий і прямодушний.

Все це ми пишемо без підказок, за велінням совісті. Вся меленівська громада була б дуже рада, якби ім’я Юрія Миколайовича значилось у списках кандидатів до Верховної Ради. Запевняємо, що він не підведе древлян, бо сам з цього роду-племені. Втім, вирішувати тільки йому», - констатують прихильники Юрія Рудченка.

Нагадаємо, що нещодавно на «Житомирській хвилі»  прозвучало інтерв’ю з Юрієм Миколайовичем, у якому він не спростував інформації щодо ймовірності балотуватись до Верховної ради України та повідомив, що до нього звертаються люди від багатьох територіальних громад Коростенщини з пропозиціями йти в депутати Верховної ради України.

По матеріалам газети «Нова Доба», №18(326) від 5.05.2012р.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі