Суспільство

1 червня в Житомирі відбудеться парад мильних бульбашок, виступ «Вуличних барабанщиків» та фаєр-шоу

28 May 2012, 09:37

1 червня – у перший день літа та міжнародний день захисту дітей у Житомирі стартує Парад мильних бульбашок – dreamflash.

Повідомила Житомир.info одна з організаторів свята Ірина Денисова.

Dreamflash – це веселе та яскраве дійство, в якому беруть участь креативні, відкриті та щасливі люди, що обов’язково запускають в небо мильні бульбашки.

Ідея проведення свята мильних бульбашок прийшла з Росії, де дана подія стартувала в 2006 році, та у нашому місті вона буде проходити вперше. Окрім Житомира, парад мильних бульбашок відбуватиметься ще в 6 містах України: Києві, Львові, Вінниці, Одесі, Харкові, Донецьку.

Збір учасників буде проходити біля фонтану на Новому бульварі, початок флеш-мобу відбудеться о 19:00, тому, радимо не запізнюватися.

Dreamflash розпочнеться запуском яскраво-жовтої кульки у повітря, після чого всі учасники починають видувати мильні бульки (15-20 хвилин). Далі рухаємося вздовж алеї до майдану С.П. Корольова, можете заздалегідь купити декілька пляшок мильних бульбашок і подарувати їх дітям, які у цей день будуть гуляти у центрі міста, але не знатимуть про захід. На майдані створювати гарний настрій житомирянам буде музична формація «Вуличні барабанщики», танцюємо, пускаємо бульки, розмальовуємо сірий асфальт кольоровою крейдою. Після дев’ятої вечора на всіх чекає сюрприз від фаєр-клубу «Дом Солнца».

На dreamflash особливих правил немає, однак ми просимо учасників:

-       не вигукувати ніяких політичних чи екстремістських лозунгів;

-       не приносити плакатів політичного змісту (захід аполітичний);

-       ставитися з повагою до інших учасників;

-       не розпивати спиртні напої;

-       не хуліганити, оскільки у дійстві братимуть участь діти.

Приходь сам, запрошуй друзів, зустрінемо літо весело!

http://vk.com/zhytomyr_dreamflash_ua

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі