Політика

Всесвітній день без тютюну житомирські УДАРівці відзначили спортивним пробігом

28 May 2012, 15:53

Позицію партії про здоровий спосіб життя підтримали житомирські УДАРівці, організувавши 26 травня змагання з легкоатлетичного пробігу, присвячені Всесвітньому дню без тютюну.

В змаганнях взяли участь особисто члени обласної, міських та районних організацій партії «УДАР Віталій Кличка», а також  молоді спортсмени Житомирської області, представники дитячих спортивних шкіл та ветерани спорту.

Змагання відкрив голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов, який наголосив, що одним з першочергових напрямків діяльності партії «УДАР Віталія Кличка» є популяризація здорового способу життя: «Всім нам, а особливо підростаючому поколінню, корисно усвідомити: здоров’я є найбільшою цінністю. Нажаль, в українських реаліях тютюнопаління є звичним. Ми виступаємо за впровадження культу здорового способу життя, і тому ми тут. І разом скажемо: «Тютюнопалінню – НІ!».

Переможці змагань отримали дипломи від лідера партії УДАР Віталія Кличка та приємні подарунки.

На заході також провели акцію «Зміни цигарку на цукерку». Члени партії разом з благодійною організацією «Червоний хрест» роздавали всім присутнім та перехожим житомирянам цукерки з інформаційними листами проти тютюнопаління.

Прес-служба Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі