Суспільство

Житомирський завод «Рудь» взяв участь у фестивалі морозива у Києві та організував справжнє свято

28 May 2012, 17:26

До Міжнародного Дня захисту дітей 26-27 травня у Києві пройшов всеукраїнський Фестиваль морозива. В ньому взяли участь майже всі українські виробники морозива, серед них і Житомирська компанія «Рудь», яка вважається кращим виробником морозива у країні. До речі, «Рудь» особливо виділялися серед учасників фестивалю через хорошу підготовку і масштабність організованого свята для дітей. Тим більше, що компанія має досвід у проведенні таких свят, оскільки організовує подыбны заходи по всій країні.

У Києві свято розпочалося в суботу о 10 годині і тривало аж до 20-ої вечора неділі. Кожен гість свята, який раніше збирав упаковки морозива «Рудь», або купував морозиво на самому святі, мав змогу обміняти упаковки на своєрідну валюту фестивалю «рудики» і придбати собі на них розваги. Організатори підготували багато цікавого: оригінальний аквагрим, миттєве тату та боді-арт, модні зачіски та куточок дитячої творчості, баскетбол та панно «Моя родина», магазин сувенірів та безпрограшна лотерея, атракціон "Впіймай морозиво" та веселі шаржі-портрети, усілякі розіграші та ігри від веселих клоунів та багато іншого.

«Перше Свято морозива №1 відбулося у 2006 році і, я вважаю, що воно відрізнялося від того, що можна побачити сьогодні. З кожним роком ми намагалися, щоб свята були ще гарнішими, ще яскравішими та більшими. Сьогодні вся компанія «Рудь» рада вітати всіх мешканців та гостей міста. Наша компанія як найбільший виробник морозива в Україні в рамках своїх благодійних програм буде й надалі проводити такі дійства для дітей», - каже Петро Рудь, Президент ПАТ «Житомирський маслозавод – компанія «Рудь».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі