Політика

Особливі подарунки для дітей з особливими потребами від депутата Житомирської облради

1 June 2012, 14:39

1 червня в Міжнародний день захисту дітей депутат Житомирської облради від «Фронту Змін» Геннадій Зубко привітав зі святом дітей з особливими потребами та подарував їм подарунки.

Понад сотня маленьких житомирян зібралися в міському парку ім. Ю. Гагаріна, де для дітей-інвалідів влаштували веселе свято з театралізованою виставою, мистецькими конкурсами, розвиваючими іграми, клоунами, казковими героями, мильними бульбашками та повітряними кульками.

На це свято завітав Геннадій Зубко, який привітав маленьких житомирян та їх батьків з Міжнародним днем захисту дітей. Депутат обласної ради також подякував усім мамам та відзначив їх особливу роль у вихованні дітей з особливими потребами.

«День захисту дітей – важливий в житті кожного батька і кожної мами. Я хочу вам побажати, в першу чергу, віри в те, що мрії збуваються, що ваші діти будуть здорові та щасливі. Ваші діти прекрасні. Вірте в те, що вони виростуть і стануть найкращими, стануть тими українцями, які потрібні нашій державі. Від віри мами залежить майбутнє наших дітей. Найголовніша робота кожної жінки – це виховання дітей. Ніякий чоловік не може зрозуміти, як треба виховувати дітей, і скільки праці в це вкладається. Бути матір’ю, виховувати дітей – це робота  і вона повинна бути забезпечена прожитковим мінімумом від держави», - зазначив Геннадій Зубко

Після привітання депутат облради запросив на сцену представників Міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну», який приймає активну участь у реабілітації дітей-інвалідів, та подарував їм мольберти.

Крім того, сьогодні, 1 червня, Геннадій Зубко відвідав Житомирську обласну дитячу лікарню, привітав зі святом дітей, які перебувають там на лікуванні, та передав їм матеріали для розвитку моторики. Також Геннадій Зубко завітав і до вихованців Тетерівської школи-інтернату, яким подарував новий спортивний інвентар. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі