Політика

На Житомирщині ігрові містечка від Віктора Развадовського стали місцем змагань в День захисту дітей

1 June 2012, 17:50

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Це свято, ухвалене ще в листопаді 1949-го Радою Міжнародної демократичної федерації жінок, покликане привернути увагу світової спільноти до проблем охорони здоров’я дітей, боротьби з експлуатацією дитячої праці, гарантування прав дитини на освіту, дозвілля, фізичний розвиток тощо.

Багато уваги та зусиль для позитивного вирішення цих питанням систематично приділяє депутат Житомирської обласної ради Віктор Развадовський. Завдячую його щирій практичній турботі про підростаюче покоління, 1 червня свято радості та здоров’я завітало у десятки дитячих дошкільних навчальних закладів області.

Зокрема, у Новогуйвинському дитячому садочку «Дзвіночок», де, дякуючи Віктору Йосиповичу,встановлено одне із понад півсотні сучасних дитячих різнокольорових багатофункціональних ігрових містечок, відбулися «Веселі старти», в яких взяли участь дві команд малюків - «Ракета» та «Супутник». Спортивні змагання продемонстрували як неабияку спритність, так і кмітливість малят. І хоч захід не виявив переможця – перемогла дружба, крім позитивних емоцій, відчайдушні зусилля дошкільнята були винагородженні солодкими подарунками від народного обранця.

Житомирська ОДТРК

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі