Спорт

Житомирський спортсмен здобув перемогу на Кубку світу з кікбоксингу

8 June 2012, 09:41

Вихованці Житомирської школи кікбоксингу підтверджують свої позиції лідерів на всеукраїнському та навіть світовому рівні.

З 30 травня по 4 червня у місті Ріміні (Італія) відбувся Кубок світу «BESTFIGHTER» з кікбоксингу за версією WAKO. В турнірі взяли участь 1477 найкращих кікбоксерів світу з 43 країн.

Честь Житомирщини у складі національної збірної команди України відстоював наш земляк Володимир Демчук.

Про це Житомир.info повідомили в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Володимир - Майстер спорту України, випускник факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету ім. І.Франка, вихованець спортивної школи «Авангард».

За підсумками змагань він виборов перше місце та звання володаря Кубку світу з кікбоксінгу у ваговій категорії до 69 кг.

Це вже другий спортсмен Житомирщини, який здобуває звання володаря Кубку світу з кікбоксінгу. Першою була Віра Макресова, що перемогла на світовому спортивному форумі у 2011 році.

Тепер у нашого спортсмена на черзі заслужений відпочинок, а у жовтні цього року -  чемпіонат Європи з кікбоксингу у розділі лоу-кік в Анкарі (Туреччина) та у листопаді 2012 року - чемпіонат Європи у розділі кік-лайт в Бухаресті (Румунія).

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі