Суспільство

Житомирські школярі представлятимуть область на всеукраїнських змаганнях юних інспекторів руху

9 June 2012, 11:23

8 червня на базі житомирської школи №16 відбулись змагання, в яких взяли участь 10 кращих команд ЮІР (юних інспекторів руху) Житомирської області.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УДАІ Житомирської області.

Для працівників ДАІ, які вже не один рік виступають організаторами, змагання стали своєрідним іспитом, бо із виступів вони могли дізнатись, як на сьогоднішній день юні громадяни зрозуміли та опанували «головний Закон дороги», чи готові вони дотримуватись його вимог і чи зробила Державтоінспекція все від неї залежне, аби вулиця для школярів стала максимально безпечною.

Змагання тривали на протязі дня, виступи були настільки цікаві і талановиті, що визначити переможців членам журі було надзвичайно складно. Але в запеклій боротьбі перше місце здобула команда ЮІР школи №16 м. Житомира, яка виборола право представляти Житомирську область на Всеукраїнських змаганнях ЮІР. Також організатори не оминули увагою інших двох призерів та деякі кращі команди в окремих видах змагань, які були нагороджені цінними призами та грамотами.

Організовуючи подібні змагання Державтоінспекція намагається додати свою часточку для втілення  благородної мети – отримання дітьми необхідних знань для збереження їх життя і здоров’я, адже значна частина дорожніх негараздів з дітьми трапляється через недотримання ними життєво необхідних дорожніх заповідей. ДАІ є ініціатором багатьох масових дитячих заходів, що сприяють прищепленню неповнолітнім норм безпечної поведінки на вулицях та дорогах, поглибленому вивченню Правил дорожнього руху.

Фото прес-служби УДАІ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі