Спорт

Житомирські спортсменки стали фіналістами Чемпіонату світу з аеробіки

11 June 2012, 14:30

 З 28 травня по 3 червня 2012 року у м. Софія у Болгарії відбувся12-й чемпіонат Світу серед дорослих зі спортивної аеробіки та 5-й чемпіонат Світу серед кадетів та юніорів

Про це  Житомир.info повідомили в головному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту житомирської облдержадміністрації

Збірну команду України представляли 34 спортсмена з п’ятьох областей  (Житомирська, Київська, Донецька, Запорізька та Сумська).

В перше в історії спортивної аеробіки FIG група юніорів, до складу  якої була включена вихованка ЖДЮСШ «Авангард» Наумова Анна увійшла у фінал, де достойно представляла  Україну та принесла 125 очок.

Група кадетів у склад якої увійшли чотири спортсменки нашої області (Герговська Дар’я, Мохорт Олександра, Васянович Анастасія, Єлісеєва Анастасія) посіли 9-те місце та принесли 200 залікових очок.

В категорії дорослі честь України відстоювали дві вихованки Житомирської області (Якушевська Вікторія та Сіпліва Маргарита). Група та аероденс посіли 10-ті місця, а аеростеп були шостими та вибороли ліцензію на Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту, які відбудуться в 2013 році в Колумбії. Ці спортсменки принесли області 450 залікових очок. 

 Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі