Суспільство

«Дитяча країна «Київстар» подарувала радість спілкування маленьким житомирянам

11 June 2012, 15:12

У Міжнародний день захисту дітей в Житомирі розгорнулась справжня «Дитяча країна», сповнена посмішок та розваг, яка зібрала в міському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна понад 250 дітей та підлітків із порушенням опорно-рухового апарату.

Цього дня в парку панували щира радість та дружня атмосфера. Свято дітям створювали волонтери-співробітники Житомирського офісу компанії «Київстар», активно допомагали їм у цій добрій справі учасники «Школи юних журналістів» та старшокласники ліцею ЖДТУ. Приємно було бачити, як вони усі разом брали участь у конкурсах та іграх, створювали яскраві малюнки на асфальті та мольбертах. Казкова феєрія тривала кілька годин, звідусіль лунав дитячий сміх, діти з захопленням спостерігали за дійством на сцені, долучалися до участі в інтерактивній виставі та спілкувалися - спілкувалися з волонтерами, з акторами, спілкувалися один з одним.

«Соціальний проект покликаний стати ще однією сходинкою для інтеграції дітей з особливими потребами в активне соціальне життя. Вже близько 10 років «Київстар» реалізовує соціальну ініціативу «Для людей, для країни!», що спрямована в тому числі на активну інтеграцію до суспільного життя, створення нових можливостей навчання та розвитку дітей з особливими потребами. Дуже приємно, що тут  сьогодні багато діток, які спілкуються, допомагають один одному і знаходять друзів», - розповіла менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталія Дадівєріна.

«Так хочеться вірити, що людей, які розуміють потреби таких дітей, щороку ставатиме все більше. А кожен, хто буде поруч, сприйматиме дітей з особливими потребами, як рівноправних. Такі проекти, як сьогоднішній  роблять наше суспільство розуміючим та добрішим», - зазначила у привітанні з нагоди Дня захисту дітей голова Житомирської обласної громадської організації інвалідів Неля Ковалюк.

Щирий дитячий сміх та радісні посмішки на обличчях малюків в «Дитячій країні «Київстар»– найкращий прояв вдячності тим, хто влаштував таке неймовірне свято для маленьких житомирян та їх батьків, подарував можливість проявити свої таланти та знайти нових друзів.

По закінченню свята своїми враженнями поділився його активний учасник Олексій Суслов: «Сподіваюся, що дітям сподобалися розваги, які для них підготували «київстарівці». Ми дуже старались! Віримо, що ця турбота і теплі емоції, якими ми ділимося — це те, що дозволяє створити справді щиру атмосферу. Даруючи дітям нашу любов та піклування, ми надихаємо їх вірою у власні сили ще сильніше. Сьогодні ми усі бачили, які вони молодці!»

 

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі