Політика

Житомирські «ударівці» разом з волонтерами провели акцію з нагоди Дня донора

14 June 2012, 12:40

Цінити своє життя, берегти своє здоров’я, допомагати тим, хто потребує цього – саме за такими принципами партія «УДАР Віталія Кличка» крокує вперед. І це підтверджується не на словах, а на ділі.

До Всесвітнього Дня донора члени Житомирської міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка» разом з молодіжним крилом обласної організації партії та волонтерами з молодіжного руху «Червоного хреста» відвідали Левківську загальноосвітню школу із навчальною бесідою про донорство.

Цікаві розповіді волонтера про донорство крові, про його значення та важливість в нашому житті, про переваги та недоліки почули учні школи. Організатори акції запропонували перегляд двох стрічок про добровільну здачу крові та весь процес, щоб наочно продемонструвати, як це відбувається.

Особлива увага в роботі партії «УДАР Віталія Кличка» приділяється дітям та молодому поколінню.

«Нашою метою є спрямувати енергію молоді на якісний розвиток особистості, заохотити до здорового способу життя, сприяти безкорисній допомозі один одному. Тому сьогодні ми тут, аби підтвердити це на ділі», – зауважив Олексій Буковський, член партії «УДАР Віталія Кличка».

Під час акції учні активно проявляли свою зацікавленість, задаючи питання та обговорюючи тему донорства. Щоб дізнатись рівень засвоєння нового матеріалу, організатори акції провели вікторину, за що кожен з учнів отримав гематоген та вітаміни.

Прес-служба Житомирської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі