Політика

Віктор Развадовський подарував медичним закладам Житомирської області 500 тонометрів

15 June 2012, 16:46

Завдячуючи депутату Житомирської обласної ради Віктору Развадовському медичні заклади області отримали 500 комплектів тонометрів, стетоскопів та електронних градусників. Медичні прилади надійшли у обласні протитуберкульозний та наркологічний диспансери, ЦМЛ №2 м.Житомира, центральні районні лікарні, ФАПи, амбулаторії та медичні пункти.

«Допомога, яку ми сьогодні отримали – дуже слушна, своєчасна. 25% населення потерпає від підвищеного артеріального тиску, - стверджує заступник головного лікаря Житомирської центральної районної лікарні Євгенія Бурлаченко. – Повсякденне використання таких апаратів призводить до швидкого відпрацювання їх ресурсу. Самі ми не в змозі своєчасно забезпечити всіх медичних працівників стетоскопами та тонометрами. Ось чому нам вкрай необхідна така підтримка».

Передаючи подарунки медичним закладам, Віктор Развадовський засвідчив розуміння того, що і цьогорічне святкування Дня медичного працівника відбуватиметься у непростий для медиків період: та ж невисока заробітна плата, брак медикаментів та високотехнологічного обладнання, соціальні проблеми… Але навіть за таких умов, внаслідок сумління та професіоналізму, відданості клятві Гіппократа, лікарі продовжують повертати людям здоров’я, рятувати їм життя, дарувати віру та надію.

Зважаючи на самовіддану працю медиків, народний обранець висловив їм свою сердечну подяку, побажав здоров’я, професійної наснаги, людської вдячності, любові та сімейного благополуччя.

 

Андрій ДВОРЕНКО

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі