Суспільство

Юні інспектори руху з Житомира представлятимуть область на всеукраїнських змаганнях в «Артеку»

16 June 2012, 11:44

На базі Житомирської загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №16 відбувся ХХХVІ обласний зліт юних інспекторів руху, участь в якому взяло 9 команд області, а саме: Андрушівського, Баранівського, Бердичівського, Житомирського, Новоград-Волинського, Попільнянського, Черняхівського районів та міст Новограда-Волинського і Житомира.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської мерії

За підсумками п’яти етапів змагань ІІІ місце посіла команда Попільнянського району, ІІ – команда Житомирського району, І – команда м. Житомира, яку представляв загін ЮІР ЗОСШ № 16.

Команда КВН ЮІР «Без поважної причини» та загін ЮІР школи є постійними учасниками акцій, що проводяться УДАІ УМВС України в Житомирській області, пропагуючи серед однолітків правила безпечної поведінки на дорозі. Загін юних інспекторів руху бере активну участь у поширенні ЮІРівського руху. Упродовж 2011-2012 навчального року ним проведено профілактичну роботу по попередженню дитячого дорожньо-транспортного травматизму в дитячому оздоровчому таборі «Супутник», відвідано учнівські колективи Брониківської та Новороманівської шкіл Новоград-Волинського району.

Також завдяки загону було організовано виступи перед учнями, що навчаються у Радомишльській школі-інтернаті для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Березівській та Василівській школах Житомирського району.

Тепер загін ЮІР ЗОСШ № 16 представлятиме місто Житомир та область на Всеукраїнських змаганнях в «Артеку». 

Фото прес-служби Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі