Суспільство

В Житомирі хочуть привернути увагу до проблеми гепатиту С за допомогою конкурсу

18 June 2012, 14:01

Громадська організація «Перспектива» за підтримки програми Громадське здоров’я»  МБФ «Відродження» починає інформаційну кампанію , спрямовану на висвітлення  проблеми гепатиту С в Україні та області. В рамках реалізації проекту оголошується конкурс на краще висвітлення в ЗМІ проблеми епідемії вірусного гепатиту С в Україні. 

Основна мета конкурсу - привернути увагу засобів масової інформації до всебічного та об'єктивного висвітлення проблеми епідемії гепатиту С, а також підвищити рівень інформованості громадськості про профілактику, діагностику та лікування гепатиту С.

Приймаються роботи авторів  масових друкованих видань, інтернет-видань, інформаційних агентств, радіостанцій і телеканалів, опубліковані або вийшли в ефір з 15 червня по 15 липня 2012 року.

Умови конкурсу:

1. Публікація чи трансляція в ЗМІ.

2. Журналісти мають представити записи чи газети з публікаціями на адресу м. Житомир, вул. В. Бердичівська 32(вхід з двору швидкої допомоги, 2-й поверх), або на електронну адресу: perspektive2006@mail.ru

Три Переможця Конкурсу будуть нагороджені дипломами та грошовими преміями 500 грн.

Підсумки конкурсу будуть підведені до 25 липня 2012 року. Церемонія нагородження  відбудеться на прес-конференції на при кінці липня 2012 року в м. Житомир, усі переможці Конкурсу будуть запрошені на прес-конференцію.

Конкурса комісія:

Брєднева Лариса Юріївна – головний  лікар - інфекціоніст області     

Боровий Юрій Олександрович  -  керівник проекту

Котвицький Олексій Леонтійович - директор ГО «Перспектива»

Демченко Максим – виконавчий директор Благодійна асоціація «Світло надії»

За додатковою інформацією звертатись за тел.

0679902832 Котвицький Олексій,

063 68 68 202 Боровий Юрій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі