Суспільство

В житомирських університетах починається вступна кампанія. Умови вступу

26 June 2012, 13:21

 В житомирських вузах з початку липня стартує вступна кампанія. У вищих навчальних закладах міста вже працює приймальна комісія, документи там почнуть приймати з 2-го липня.

В Житомирському національному агроекологічному університеті документи від абітурієнтів прийматимуть впродовж липня-серпня 2012 року. На денну форму навчання – з 2 липня по 28 липня, на заочну форму навчання – з 15 липня по 13 серпня.

«Для вступу потрібно мати 3 сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання: з української мови; профільний, залежно від обраної спеціальності, це може бути географія математика або біологія, та один на вибір: історія України, географія, іноземна мова, фізика та хімія, теж залежно від обраного напрямку підготовки», - розповіли  журналісту Житомир.info в приймальній комісії агроуніверситету.

У Житомирському університеті ім. І. Франка документи на денну форму навчання прийматимуть з 2 по 31 липня, на заочну форму навчання з 12 липня по 4 серпня.

«Потрібно мати три сертифікати: з української мови, а також профільний та на вибір залежно від спеціальності. Також в нас на деякі спеціальності потрібно пройти творчий конкурс. Це фізкультура, хореографія та музичне мистецтво», - розповіли журналісту Житомир.info в приймальній комісії ЖДУ ім.. Франка

У Житомирському державному технологічному університеті документи на денну форму навчання прийматимуть з 2 по 31 липня, на заочну форму – з 12 липня по 10 серпня.

«Для вступу потрібні сертифікати з української мови, профільний з математики або фізики, та за вибором залежно від напрямку: історія України, географія, іноземна мова, хімія та фізика. Терміни зарахування на денну форму навчання – не пізніше 11 серпня, на контракт – не пізніше 25 серпня», - розповіли  журналісту Житомир.info в приймальній комісії ЖДТУ.

Рейтинги абітурієнтів у всіх вузах будуть оприлюдненні з 1 по 8 серпня. Вперше – 1 серпня, вдруге – 5 серпня, і в останнє – 8 серпня.  Результат зовнішнього незалежного оцінювання з профільного предмету має бути не нижче 140 балів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі