Політика

Житомирські УДАРівці провели флеш-моб «Чи виконується в Україні Конституція?»

26 June 2012, 16:31

«Річниця ухвалення Конституції України. Чи виконується в Україні Основний Закон?» - під таким гаслом активісти Житомирського «УДАРу» провели флеш-моб на парковій алеї за Будинком правосуддя в Житомирі. Велика кількість перехожих приєдналися та підтримали позицію партії «УДАР» щодо невиконання Конституції України в роботі нинішньої влади.

Під час акції учасники флеш-мобу з плакатами та кубами з надписом партії «УДАР» та прапором України організовували святкову ходу, яка символізувала виклик партії «УДАР Віталія Кличка» щодо дотримання владою усіх статей Конституції України.

За словами УДАРівців нинішня влада не виконує Основний Закон України і прикладом цього є багато порушень в діях влади за останні роки, останньою краплею стали розмови щодо зміни Конституції України.

«Говорити про перегляд Конституції може лише влада, яка має підтримку людей, і яка завжди дотримується Конституції», - зазначив Рустам Раупов, Голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка».

У своєму виступі Рустам Раупов привів багато прикладів недотримання владою законів України. Це стосується і змін в устрою держави, який змінився без згоди громадян, і прийняття нової пенсійної реформи, зміни в підприємницькій діяльності, в системах охорони здоров’я та освіти.

«Як бачимо, статті Конституція України не виконуються – у першу чергу владою. Тому ця влада не має морального права говорити про зміну Конституції. Її справа – не заважати громадянам обрати таку владу, яку бажають самі громадяни. Тому партія УДАР не бере участі у роботі «конституційних асамблей», створених чинною владою», - наголосив Рустам Раупов.

Прес-служба Житомирської організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка"

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі