Суспільство

Іванківці Бердичівського району запрошують на 25-е Міжнародне свято «Івана Купала»

4 July 2012, 15:29

6 липня у мальовничому селі Іванківці Бердичівського району на Житомирщині відбудеться 25-е - ювілейне - Міжнародне фольклорне свято «Івана Купала». Театралізоване купальське дійство, популярні зірки естради, кулінарне шоу, веселі конкурси для дітей та дорослих, море призів і океан позитиву. Усе це очікуватиме на гостей, що завітають на Купала в Іванківці, - повідомляє Афіша Житомира.

Найцінніше, що вдалося зберегти в Іванківцях – це прадавні поліські традиції - фольклорне та етнографічне багатство нашого краю. Вже багато років поспіль на фестивалі в Іванківцях прадавні купальські обряди відтворюють переможці «Червоної Рути»  - прославлений фольклорний гурт «Джерельце» під керівництвом Ангеліни Нестерової.

У програмі свята - святкове Купальське шоу – «У нас в Іванківцях - Купала», шоу феєрверків, танцювальна програма для молоді до ранку, різноманітні конкурси та розваги з призовим фондом для переможців та лауреатів.

Також на гостей фестивалю чекає феєричний концерт зірок української естради та гумору. Хедлайнерами стануть лауреати телевізійного мега-шоу «Голос країни»  - ТОНЯ МАТВІЄНКО і Олександр Воєвуцький. Гумору до їхньої співочої компанії додадуть зірки шоу «Україна має талант» та «Минута славы» - ансамбль «ЧІП». Очікується приїзд на фестиваль народної артистки України - землячки іванківчан - Антоніни Червінської.

Вже багато років поспіль свято в Іванківцях збирає до 5 тисяч шанувальників з усієї України та з-за кордону. Цього року очікується приїзд гостей та друзів зі США, Канади, Ізраїлю, Німеччини, Білорусі та Росії.

Організатор – Житомирська юридична компанія «КОДЕКС» в особі О.В. Дмитрука та сільська рада с. Іванківці в особі М.М. Шеретуна - щиро запрошують нових та вірних друзів в Іванківці на традиційне Купальське свято!

Початок - о 18.00.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі