Політика

«Україна-вперед!» - на Кафедральній, 8. У Житомирі відкрився офіс партії Наталії Королевської

5 July 2012, 14:41

Офіс обласної організації партії Наталії Королевської «Україна - вперед!» було офіційно відкрито у Житомирі 4 липня 2012 року.

У церемонії відкриття взяв участь народний депутат України, заступник голови партії Олексій Логвиненко.  

На вулиці Кафедральній, 8 (приміщення центру «Інфорум»), де розташований партійний офіс, Логвиненко зустрівся із партійним активом обласної організації партії Наталії Королевської «Україна - вперед!». Він зауважив, що головним змістом передвиборчої програми партії є утвердження в Україні нової моделі економічного розвитку. В її основі - якнайшвидше відновлення галузей машино- та приладобудування, на основі застосування наукових інновацій. Не менш важливим завданням національної економіки нардеп назвав участь України у формуванні міжнародного аграрно-продовольчого ринку. При цьому Логвиненко висловився проти негайного та швидкого запровадження процесу продажу землі в Україні.

Так само негативним є ставлення партії Наталії Королевської «Україна - вперед!» і до проявів радикалізації та загострення ситуації в Україні, які стали наслідками безвідповідального ставлення провладних партій парламентської більшості Верховної Ради України до, так званого, «мовного» питання. Олексій Логвиненко назвав питання про «другу державну мову в Україні» хрестоматійним кроком застосування спекулятивних виборчих технологій, які призводять до загострення ситуації в Україні. Певна соціальна депресія українського суспільства, на думку Олексія Логвиненка, за умов застосування подібних передвиборчих законодавчих ініціатив, здатна майже миттєво активізувати радикально- революційні настрої значної маси людей. На фоні слабкої економіки будь-яка революція, за словами народного депутата, може призвести до втрати державності. Тим паче, що нинішня геополітична ситуація набагато ускладнилася для України у порівнянні з обстановкою у світі на почутку 90-х років минулого століття.

До того ж, події останніх років, в тому числі і судові процеси над Юлією Тимошенко, за словами Олексія Логвиненка, продемонстрували світові наше національне безстидство. А тому нагальними завданнями новообраного парламенту, куди партія Наталії Королевської «Україна - вперед!» досі має непогані шанси потрапити, будуть швидкі і компетентні законодавчі ініціативи, які допоможуть суттєво покращити ситуацію в економіці України.

Прес-служба обласної організації партії Наталії Королевської «Україна - вперед!» 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі