Суспільство

В Олевську Житомирської області стартував другий етап Чемпіонату «Україна-Трофі 2012»

5 July 2012, 17:55

 

3 липня жителі Олевська Житомирської області зустрічали учасників ІІ етапу Чемпіонату України з трофі-рейдів «Україна-Трофі 2012», - повідомляє сайт vit-ol.com

Маршрут перегонів світового рівня цього року проліг через саме серце Олевська. Близько півтисячі екіпажів різної категорії на швидкості промчали центральними вулицями міста та попрямували до новоствореного табору на його околиці.

У цей день сотні олевчан зібралися в спортивному містечку, аби стати невід’ємною частиною свята під назвою «Україна-Трофі 2012». Кожен з охочих мав можливість сфотографуватися з ексклюзивною автомобільною технікою, а, при нагоді, й промчатися з досвідченими водіями українським бездоріжжям.

Щодо самих учасників, то вони просто в захваті від люб’язності місцевої громади та ажіотажу, котрий спричинений автоперегонами. Досвідчені автогонщики визнають, що Поліські болота підкорити важко, тому цьогорічний маршрут викликав неабиякий інтерес з боку любителів екстриму.

Подбали організатори трофі-рейду й про проведення дозвілля. Окрім розгорнутої торгівлі продуктами харчування, для всіх присутніх було організовано святкову дискотеку просто неба.

4 липня з 6-ої години ранку стартував наступний етап перегонів. Екіпажі  вирушили в напрямку села Копище по запланованому маршруту до Зарічного Рівненської області та близько 15-ої години повернулися до табору в Олевськ.

У цей день близько двох тисяч олевчан відвідали табір учасників змагань «Україна-Трофі 2012». В наслідок небаченого ажіотажу навколо місця старту «Україна-Трофі 2012» в Олевську утворилася автомобільна парковка  завдовжки в кілометр.

Найбільша хвиля відвідуваності припала на вечір 4 липня. Саме о цій порі більшість екіпажів фінішували після важкого автопробігу бездоріжжям району. 

Для гостей свята організатори заздалегідь підготували культурну програму, в рамках якої працювали виставки виробів народної творчості та дитячих малюнків. Кращі роботи дітей були відзначені цінними призами.

Також в рамках «Україна-Трофі 2012» були нагородженні російські екіпажі, для яких даний чемпіонат офіційно закінчився. Головних переможців змагань особисто нагородив переможець минулорічного чемпіонату, депутат Верховної Ради, син Президента України, Віктор Янукович-молодший. 

Надвечір для багаточисельної місцевої аудиторії знімальною групою телеканалу «Інтер» було презентовано ексклюзивний фільм «Україна-Трофі 2012 Олевськ», який викликав бурю позитивних емоцій. 

Старт гонки 4 липня

Фото та відео сайту vit-ol.com

Житомир.info  

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі