Суспільство

Житомирська область обміняється з Польщею студентами-лісоводами

10 July 2012, 11:20

Нещодавно делегація викладачів Малинського лісотехнічного коледжу, на чолі із директором кандидатом сільськогосподарських наук Ігорем Іванюком, побувала на Дні відкритих дверей у Демблінській професійній школі №1 (Польща). Візит до Польщі викладачів та директора лісоколеджу був плідним і конструктивним.

«Після ознайомлення із роботою, історією навчального закладу, науково-методичними надбаннями його учнів та педагогів тощо ми уклали двосторонню угоду про співпрацю між нашим коледжем і професійною школою у Демблені. Також у ході візиту до Польщі наша делегація уклала угоду про наміри про співробітництво із колективом Люблінського лісового коледжу, а також про обмін досвідом науково-методичної роботи, навчальної практики тощо», - повідомила заступник директора лісотехнічного коледжу Інна Музика.

Для остаточної двосторонньої угоди викладачі із Любліна планують приїхати у серпні до лісоколеджу.

З вересня польські студенти-лісоводи та механіки проходитимуть практику на базі нашого лісоколеджу, а студенти із Малинського коледжу знайомитимуться із усіма тонкощами майбутньої професії у провідних середніх спеціальних навчальних закладах сусідньої Польщі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі