Політика

Житомирські УДАРівці переобрали голову обласної парторганізації

16 July 2012, 09:26

14 липня у Житомирі відбулася звітно-виборча конференція обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка».

На конференцію прибули 30 делегатів із міських та районних рад Житомирської області. Також серед запрошених гостей були керівники Закарпатської, Рівненської та Івано-Франківської обласних організацій партії.

На конференції Голова Житомирської обласної організації Рустам Раупов відзвітував присутнім про діяльність осередку, який він очолює вже протягом двох років. За його словами за цей період значно змінилась робота обласної організації. Це стосується як суспільної, так і політичної діяльності осередку. Майже у 4 рази зросла кількість офіційно зареєстрованих членів партії, і це ще не межа, тому що кожний день багато людей звертається з бажанням вступити до лав УДАРу. Значну роль в цьому зіграло створення молодіжного крила партії, членами якої є патріотична молодь, яка бореться за свої права та належне майбутнє.

Під час свого виступу Голова осередку подякував всім однопартійцям за роботу та наголосив:

«За 2 роки плідної праці багатьох членів нашої партії ми довели, що здатні робити добрі справи, бути ближче до людей. Ми повинні всіма зусиллями довести до всіх свою позицію, свою ідею, свою програму.  Це кардинально змінить майбутнє нашої країни на краще.  Ми зможемо збудувати державу Європейського зразка», -  у своєму виступі заявив Рустам Раупов.

Під час конференції досвідом своєї роботи поділились із однопартійцями присутні голови обласних організацій. Їх слова підтримки довели, що партія «УДАР Віталія Кличка» єдина в Україні і живе одними цінностями та пріоритетами.

Делегати оцінили роботу Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» задовільною. Зокрема, Головою обласної організації партії одноголосно переобрали Рустам Раупова, тим самим висловив йому свою підтримку.

Прес-служба обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі