Місто

У Житомирі відкрився перший шоу-рум одягу «Ле Пушкін»

16 July 2012, 10:12

В Житомирі на вул. Велика Бердичівська, 24 почав працювати перший в місті шоу-рум одягу Le Pouchkine. У ньому можна буде придбати одяг марок Mexx, Tom tailor, Mango, Zara, Bershka, Stradivarius, Ralph Lauren, Diesel, Esprit, Tommy Hilfiger, Lee, Silvian Heach, та інші.

«Я вважаю, що це дійсно важлива подія для нашого міста. Нарешті в одному місці можна буде знайти багато хороших оригінальних речей. Житомиряни - красиві люди і їм має бути доступний красивий і зручний одяг, за який не потрібно віддавати півзарплати», - заявила директор Le Pouchkine Людмила Шульга.

Ціни в Le Pouchkine більш ніж помірні. Сорочку Zara тут можна купити за. 139 грн., Джинси Mexx - за 199 грн., Блузку Bershka за 89 грн., Вечірнє плаття Silvian Heach - за 349 грн.

Пояснюючи невисоку вартість речей, Шульга розповіла: «Ми не купуємо цілі колекції, а беремо окремі речі. Наприклад, у одного імпортера джинси більш дешеві, в іншого - блузки і так далі. Кожну модель ми відбираємо особисто. Дивимося і на якість, і на актуальність для сезону. Звичайно, на це йде в 3 рази більше часу, ніж зазвичай. Але ми можемо дозволити собі продавати справжній європейській одяг дешевше, ніж інші магазини продають китайський ширвжиток. Впевнена, покупці це оцінять».

Окрім гарних цін на якісний брендовий одяг Le Pouchkine запропонує своїм клієнтам затишний інтер’єр зі справжніми антикварними експонатами епохи Пушкіна та авторськими малюнками, простору роздягальню, місце для очікування, чай, каву та прохолодну водичку.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі