Місто

За програмою «Доступне житло» житомиряни не уклали жодного договору

24 July 2012, 11:23

20 липня на території житлового комплексу «Фаворит» по вулиці Вітрука, 6 відбулась виїзна нарада заступника мера Житомира Миколи Боровця з потенційними учасниками Програми іпотечного кредитування, забудовником та представниками банків.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської мерії.

Під час наради потенційних учасників Програми іпотечного кредитування ознайомили з наявними житловими комплексами, що будуються та можуть брати участь у вказаній Програмі.

Стати учасником Програми іпотечного кредитування можуть громадяни, які потребують поліпшення житлових умов.

Будівництво житлового комплексу «Фаворит» розпочалось у липні 2011 року, а першу чергу будівництва планують завершити восени цього року. У будівництві використовують сучасні енергозберігаючі технології, що дозволяють суттєво економити на використанні комунальних послуг.

Як зазначив голова ради директорів компанії “Фаворит” Борис Розенблат Генеральним планом будівництва передбачена побудова не лише житлових будинків, але й об’єктів інфраструктури: дитячий садок, торгівельний центр, паркінг.

Як повідомляв  Житомир.info, житлові будинки фірми «Фаворит» включили в державну програму дешевих кредитів.

За інформацією прес-служби Житомирської мерії, сьогодні у місті  існує низка об’єктів завершеного та незавершеного житлового будівництва, які можуть бути включені до вказаної Програми, а саме:

  • багатоповерховий житловий будинок за адресою проїзд Івана Богуна, 5;
  • житловий комплекс «Фаворит» за адресою вулиця Вітрука, 6;
  • 10-ти поверховий 120-ти квартирний житловий будинок за адресою вулиця Щорса, 155;
  • 108-ми квартирний житловий будинок за адресою проспект Миру, 36;

Подібні наради із потенційними учасниками Програми іпотечного кредитування планується провести на цьому тижні на об’єктах житлового будівництва по вул. Івана Богуна та вул. Щорса, 155.

Як повідомляє Урядовий портал, кількість учасників програми «Доступне житло» постійно зростає, однак у Житомирській області досі не укладено жодного договору та не видано жодного кредиту, так само, як і на Вінниччині, Донеччині, Луганщині, Миколаївщині, Одещині, Тернопільщині, Херсонщині, Хмельниччині, Черкащині, Буковині та у Севастополі. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі