Політика

У Житомирі соціалісти нагадали про себе "земельними" пікетами

28 December 2007, 09:15

У Житомирі соціалісти вчора пікетували сесію обласної ради з вимогами прийняти звернення до парламенту, в якому закликати вищий законодавчий орган держави продовжити мораторій на продаж землі.
Як повідомив УНІАН заступник керівника фракції СПУ у Житомирській обласній раді Анатолій ВОЙНАЛОВИЧ, в акції взяли участь близько 100 активістів Житомирської обласної організації Соцпартії.
"Наша акція пройшла під гаслами "Мораторій - на продаж землі!", "Не віддамо олігархам землю!" та "Відміна мораторію на продаж землі - злочин перед Україною!" ", - сказав А.ВОЙНАЛОВИЧ.
За його словами, депутати облради на сесії задовольнили вимоги пікетувальників та прийняли відповідне звернення до Верховної Ради у редакції, запропонованій фракцією соціалістів.
У свою чергу голова Житомирської обласної організації СПУ Михайло ДІМОНТ наголосив, що соціалісти виступають продовження мораторію на продаж землі, термін дії якого завершується 1 січня 2008 року. "Продаж землі в Україні наразі непідготовлений, немає відповідних супроводжуючих документів, які б регулювали ці процеси", - сказав М.ДІМОНТ.
У ході сесії свою позицію з цього питання висловив також голова Житомирської облдержадміністрації Юрій ЗАБЕЛА. Він підкреслив, що питання продажу землі повинне вирішуватися таким чином, щоб "від продажу землі не програвала держава".

http://1tv.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі