Політика

Руслан Годований: Депутати Житомирської обласної ради займаються замилюванням очей

28 December 2007, 13:36

Після неодноразових звернень до голови обласної ради І.Синявської про відновлення роботи ТВК, введення нових депутатів до сесійної зали та припинення творення “бєзпредєлу” депутати фракцій “Наша Україна” і БЮТ покинули приміщення сесійної зали. – коментує ситуацію, що склалась на черговій сесії обласної ради керівник виконавчого комітету Житомирської регіональної організації Народного Союзу “Наша Україна” Руслан Годований.

Ті депутати, які залишились, голосували за себе і за своїх колег двома руками, чим виявили зверхність та неповагу як до себе, так і до присутніх представників ЗМІ, запрошених та голови ОДА. Цікаво, що цей факт журналісти змогли помітити – одразу, губернатор - тільки через дві години, а правоохоронні органи взагалі проігнорували.

Після зауваження голови ОДА щодо кричущих порушень, сторонніх взагалі “попросили” з сесійної зали, а сам він, на знак протесту, покинув сесійну залу, після чого роботу сесії було припинено.

І насамкінець, хотілось би почути пояснення від голови обласної ради, чому ж людина високої моралі спокійно спостерігала над очевидними порушеннями в роботі сесії облради?

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі