Політика

Полковник Віталій Француз: У Новограді-Волинському за кандидатом від опозиції організували стеження

18 September 2012, 14:05

За кандидатом від опозиції, членом ВО «Батьківщина» Віталієм Французом у Новограді-Волинському влаштували стеження.

Про це Житомир.info повідомив сам Віталій Француз, екс-голова Житомирської обласної ради, полковник міліції у відставці.

«Минулої п’ятниці, 14 вересня, під час проведення зустрічей із виборцями в Новоград-Волинському районі я зіткнувся зі стеженням за мною протягом усього часу перебування в місті. Невідомий на автомобілі «Волга» темно-сірого кольору з номерами 706-94 ВВ супроводжував мене та, не ховаючись, фотографував людей, які приходили на зустріч зі мною як кандидатом від опозиції», - розповів Француз.

Кандидат вважає, що за цим стоять його конкуренти на виборах, ті, хто намагається тримати під своїм контролем населені пункти, що входять до 65-ого виборчого округу з центром у Новограді-Волинському.

«Крім того, 14 вересня, мої зустрічі з виборцями намагалися зірвати кілька провокаторів, серед яких був помічений офіцер прикордонної служби,яку очолює Микола Литвин, брат спікера Верховної Ради Володимира Литвина, який також балотується у 65-ому окрузі», - повідомив Віталій Француз.

Кандидат від Об’єднаної опозиції розцінює такі дії як порушення 32-ої статті Конституції (не допускається збирання, зберігання, використання та поширення інформації про особу без її згоди), 33-ої (свобода пересування), 34-ої (право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань), а також статті 39 (свобода зборів, мітингів і демонстрацій).

Фото прес-служби кандидата Віталія Француза

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі