Політика

Ірина Синявська: у випадку моєї відставки, сліз ви не побачите...

11 January 2008, 09:15

Тричі поспіль депутати обласної ради збиралися, щоб провести 12 сесію обласної ради. Нарешті 10 січня вже нового року остаточну крапку було поставлено.   На третє засідання сесії прийшло 52 депутати, частина представників фракцій БЮТ та „Нашої України” у залі не з’явилася, не взяв участі у роботі сесії і голова ОДА Юрій Забела. Це й дало підстави голові обласної ради дати визначення останній сесії, як „сесії розколу”, - повідомляє прес-служба Житомирської облради.
  „Ми фактично працювали у екстремальному режимі, причиною якому вже вкотре є позиція двох фракцій БЮТ та НУ. Сьогодні ж нам вдалося вирішити низку глобальних питань для області: зміни статусу інтернатних установ, перерозподілу бюджетних коштів, запровадження стипендії імені Ольжича. Також ми розглянули низку земельних питань і питань, пов’язаних із гірничими відводами, і варто сказати, що всі звинувачення по цій тематиці з боку фракцій, які систематично не брали участі у засіданнях сесій, є абсолютно безпідставними. Оскільки ми вперше запровадили практику, коли перед голосуванням свою позицію заявляє голова адміністрації та ради району!”, - так охарактеризувала роботу 12 сесії обласної ради її голова Ірина Синявська.
  Голова обласної ради також заявила, що досі актуальним є питання її відставки, оскільки його активно продовжують лобіювати представники від БЮТ та „Нашої України”. Проте за цю пропозицію повинна проголосувати не менше двох третин депутатів, і саме їхня воля буде визначальною у долі голови обласної ради.
  „Я вам відверто заявляю, що сліз ви не побачите, у випадку моєї відставки, Ірина Синявська спокійно займе крісло у депутатській залі.”, - це голова обласної ради повідомила журналістам на прес – конференції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі