Політика

Черговий позов до ЗМІ: житомирський нардеп Журавський хоче стягнути з трьох сайтів 400 тис.грн. за неправду

13 February 2013, 11:59

 13 лютого народний депутат Віталій Журавський подав позовну заяву до Шевченківського районного суду м.Києва про захист честі, гідності та ділової репутації.

У своєму позові народний обранець просить «визнати недостовірною та такою, що принижує честь, гідність та ділову репутацію  інформацію, розповсюджену 6 лютого 2013 року в статті під назвою «Журавського назвали найбільшим порушником виборчого законодавства на Житомирщині»  на сайтах Інформаційного Агентства «RegіoNews», ТОВ «Перший Житомирський інформаційний портал» та 0412.in.ua».

Віталій Журавський вважає, що сайти ведуть проти нього цілеспрямовану замовну кампанію.

«Проти мене, на жаль, затято і цілеспрямовано ряд сайтів веде замовну, систематичну «брудну» кампанію. Скажу відверто, я довго утримувався від звернення до суду, не хотілося витрачати найдорогоцінніше – час. Проте, деякі сайти перейшли межу. Тому у мене залишився єдиний спосіб захисту – суд, що я і зробив. За неправду доведеться відповісти, і матеріально також. Стягнуті з відповідачів кошти будуть перераховані столичному інституту нейрохірургії для проведення складних операцій кільком житомирянам», - наголосив Віталій Журавський.

Народний депутат хоче отримати відшкодування заподіяної моральної шкоди у розмірі 400 тис.грн.

«100 тис. грн. моральної шкоди стягнути з Інформаційного Агентства «RegіoNews», 150 тис. грн. з Товариства з обмеженою відповідальністю «Перший  Житомирський інформаційний портал», 150,0 тис. грн. з редактора  сайту м. Житомира www.0412.in.ua», - йдеться у позовній заяві.

Нагадаємо, що Віталій Журавський обраний народним депутатом України по одномандатному виборчому округу № 66,  в який входить 7 районів Житомирської області.

5 лютого народний обранець подав позовну заяву до Богунського районного суду м. Житомира про захист честі та гідності і стягнення 300 тис.грн. в якості компенсації моральної шкоди з чотирьох ЗМІ: телеканал «Студія «1+1», ТОВ «Перший Житомирський інформаційний портал», житомирський сайт 0412.in.ua, сайт «АРГУМЕНТ».

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі